(B)STRONG NYBÖRJARE

Nybörjarpaketet innehåller: 

1 uppsättning ocklusionsband (2 likadana)
1 handpump
1 etui
1 licens till instruktionsappen

Vårt NYBÖRJAR-paket är ett utmärkt sätt att komma igång med BFR-träning (Blood Flow Restriction). Våra ocklusionsband är utformade för att öka komforten samtidigt som du får en effektiv träning som ger riktigt bra resultat på bara en bråkdel av tiden. 

STORLEKAR: Storleken väljer du innan du lägger produkten i varukorgen. Ocklusionsbanden finns i olika storlekar som passar för armar och ben med omkrets från 18 cm till 100 cm. 

Instruktionsappen innehåller videoinstruktioner och steg-för-steg-videor där du lär dig grunderna i (B)STRONG-träning. Du registrerar ett konto och baserat på dina uppgifter anpassar våra algoritmer ett träningsprogram till dig. Därefter går man igenom de grundläggande övningarna. Härifrån kan du sedan expandera – den enda begränsningen är din egen fantasi. 

3 557,14
inkl. moms
2 845,71
exkl. moms

3 557,14
inkl. moms
2 845,71
exkl. moms

3 557,14
inkl. moms
2 845,71
exkl. moms

3 557,14
inkl. moms
2 845,71
exkl. moms

3 557,14
inkl. moms
2 845,71
exkl. moms

Betalningsmetod

  • Beskrivning

Nybörjarpaketet är idealiskt för personer som vill komma igång när som helst. Paketet är kompakt, väger lite och kräver inga redskap eller tillbehör, för att du ska kunna njuta av fördelarna av träning för hela kroppen. 

Med ditt inköpskvitto får du instruktioner till vår app. Genom appen lär du dig de grundläggande övningarna och får anpassad träning för att uppnå effektiva och säkra resultat. (B)STRONGs instruktionsmaterial är resultat av många års erfarenheter från toppatleter, tränare och coacher. Vi har förenklat allt i en enkel steg-för-steg-metod där du lär dig grunderna och varifrån du kan utveckla din träning. 

VIKTIGT: Medan (B)STRONG-träning ger bäst resultat när du använder alla fyra ocklusionsbanden, kan man börja med endast armarna eller endast benen om man inte är helt redo att börja träna fullt ut. Den goda nyheten är att du alltid kan få två ocklusionsband till för att slutföra dina övningar, när du är redo att uppnå ännu bättre resultat med (B)STRONG.

Ytterligare ocklusionsband kan köpas för att användas tillsammans med din partner, kompis, syskon osv.