(B)STRONG PROFESSIONELL

(B)STRONG professionella paket innehåller:  

5 uppsättningar ocklusionsband (1 i varje storlek)
2 handpumpar
1 etui
1 måttband
1 licens till (B)STRONGs instruktionsapp

Det professionella paketet är perfekt till sportlag, personliga tränare, fysioterapeuter, coacher och andra som arbetar med många klienter. Paketet levereras komplett med en uppsättning ocklusionsband i alla storlekar mellan 18-95 cm.

Upprätta en profil för var och en och dina klienter i instruktionsappen. Där kan du mäta deras individuella träning vilket besparar dig både tid och extraarbete. Ocklusionsbandens storlekar passar till en omkrets från 18 cm till 95 cm runt både armar och ben. De två handpumparna ger dig möjlighet att arbeta med flera klienter på samma gång med snabb installation för Pump ’N Go.

(B)STRONG ocklusionsband är slitstarka och tillverkade för att kunna användas i alla miljöer (varning: förlängd exponering till UV-ljus reducerar utrustningens effektivitet och livslängd). Se bruksanvisningen för information kring torkning och förvaring. 

SEK 10 542,86
exkl. moms

SEK 13 178,57
inkl. moms

Betalningsmetod

  • Beskrivning

Ytterligare ocklusionsband kan köpas separat vid behov. Du kan även överväga att ansluta dig till vårt affiliate-program och uppmuntra dina klienter att skaffa en egen uppsättning (kontakta oss för mer information). 

Dina klienter kan upprätta en profil i vår instruktionsapp. Appen kommer att rekommendera och mäta deras träning och observera var och en över en tidsperiod. Vår app ger dig bättre insikt och främjar träning, särskilt vid lagträning. Vår säkerhet, våra instruktioner och steg-för-steg videor finns lättillgängliga för enkel, smart och effektiv träning. Professionella lag, tränare, coacher och atleter över hela världen upplever redan fördelarna med BFR-träning med (B)STRONG. Häng på du med!